"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Workshop 2 - mötesadministration och regelverk

tor
5
dec
Tid Torsdag 5 december, 2019 kl. 09:00 - 10:30
Plats Triple Helix, Universitetsledningshuset

Planeringsenheten anordnar en utbildning/workshop i två delar som riktar sig till dig som arbetar med handläggning av besluts- och beredningsärenden inom Universitetsförvaltningen. Workshopparna kommer behandla rollen som mötessekreterare, handläggare och föredragande, samt skillnaden mellan protokoll och minnesanteckningar. Du kommer även få lära dig om den övergripande strukturen och organisationen av universitetsgemensamma styrdokument (regelverksdokument). 

Workshop 2 - Ärendehandläggning (54 platser)

Rollen som mötessekreterare, handläggare och föredragande, skillnaden mellan protokoll och minnesanteckningar. Övergripande struktur och organisation av universitetsgemensamma styrdokument. 

Skicka gärna in frågor inför träffen till Carl Larsson. Carl behöver dina frågor senast en vecka innan respektive träff för att kunna förbereda svar på dem. 

Vi bjuder på fika under workshopen, meddela gärna behov av eventuell specialkost vid anmälan. 

Anmäl dig senast 28 november. 

 

Workshop 1 - Ärendehantering

Arrangör: Planeringsenheten
Evenemangstyp: Kurs/Utbildning
Anmäl dig här

Anmälan

Här kan du kan anmäla dig till evenemanget.

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Kontaktformuläret ska ej användas för känslig eller personlig information (känsliga eller integritetskänsliga personuppgifter). Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).