Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Campus Skellefteå

Umeå universitet har anordnat utbildning i Skellefteå under ett par decennier, med utbildningsprogram som har årlig intagning.

Campus Skellefteå är ett av våra mindre campus. Själva campusområdet delar vi med bland annat Luleå tekniska universitet, Skellefteå kommun och privata företag. Och som det brukar bli på mindre orter och sammanhang så samarbetar alla över gränserna. Här är det lätt att hitta tid med lärare och studenter från andra program och till och med andra högskolor.

Vid Campus Skellefteå erbjuder vi ett utbud av kurser och program. Från heltidsstudier till kompetenshöjande kurser vid sidan om arbetet. På Campus Skellefteå finns undervisningslokaler, bibliotek, restaurang, bokhandel, cafeterior och kårlokaler samt en sporthall. Biblioteket och sporthallen inryms i nybyggda lokaler.

Karta

Karta över Campus Skellefteå

Resa hit

Till Skellefteå kommer man med flyg direkt från Arlanda antingen via SAS eller Norwegian. Det tar cirka en timme. Tåg kan också vara ett alternativ. Då tar bussen dig sista sträckan från Bastuträsk till Skellefteå. Bussar går också regelbundet efter E4:an.

Kontaktinformation Campus Skellefteå

Postadress
Umeå universitet
Campus Skellefteå
931 87 Skellefteå

Besöksadress
Campus Skellefteå, Bockholmsvägen 23, Skellefteå

Tel: 0910-73 50 00 och välja nr 2 , Skola och förskola
E-post: larcentrum@skelleftea.se

Servicecenter på Campus Skellefteå
På entréplanet i hus C finns Campus Skellefteås servicecenter. 

Öppet vardagar klockan 8.00–12.00 och 13.00–16.00.

Webbplats
Campus Skellefteås webb