"False"
Hoppa direkt till innehållet

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Detta p.g.a. skyddsåtgärder vid cyberattacken den 2 maj. Läs hur du byter lösenord.

printicon
Huvudmenyn dold.

Handledarutbildning

Vi erbjuder handledarutbildning för lokala VFU-handledare i förskola, fritidshem och skola. Syftet med handledarutbildningen är att ge dig som är lokal VFU-handledare den utbildning du behöver för ditt uppdrag.

Handledarutbildning erbjuds som fristående kurser. Kurserna omfattar totalt 7,5 hp och består av två fristående kurser som kan läsas i valfri ordning. Det är separat antagning till kurserna. Kurserna bedrivs helt nätbaserat med 12 % studietakt. Väljer du att läsa båda kurserna, som går parallellt, blir studietakten 25%.

Handledarutbildning för VFU-handledare, handledningssamtal, 4 hp

Handledarutbildning för VFU-handledare, bedömning, 3.5 hp

Följ länkarna för mer information om behörighet och ansökan. Där hittar du även kontaktuppgifter till kursansvariga institutioner, som du kan kontakta om du har frågor.

Kursstart varje vår och höst. OBSERVERA att du kan välja termin under rubriken "Anmälan och behörighet".

Inför dina studier är det viktigt att du registrerar dig på kursen vid terminsstart, även om kursen ska påbörjas senare. Kontakta den institution som är ansvarig för den kurs du väljer att läsa som andra kurs.

Senast uppdaterad: 2023-11-27