Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 26 februari 2021)

Publicerad: 15 okt, 2018

Årets HR-chef

NYHET Louise Ring, HR-direktör (Axfood) samt ledamot i Handelshögskolans styrelse har utsetts till Årets HR-chef.

Det är Sveriges HR-förening som delar ut priset och med följande motivering:
Sveriges HR-chef 2018 är en strategisk och affärsorienterad visionär som genom sitt mod, sitt positiva förhållningssätt och tydliga ledarskap moderniserat verksamhetens HR-funktion.

Denna värdiga vinnare drivs av att skapa affärsnytta och har lyckats leda sitt HR-team med affären i ständigt fokus. Årets HR-chef har genom sitt ledarskap, proffesionalism och kompetens bidragit till att HR-frågorna har fått en given plats i företagsledningen och i affärsplanen, inte minst genom en tydlig HR-medarbetarstrategi.