Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 31 mars 2021)

Publicerad: 27 aug, 2014

Nytt nummer av Journal of Northern Studies

NYHET Journal of Northern Studies publiceras två gånger per år av Umeå universitet och Sveriges nordligaste kungliga akademi, Kungl. Skytteanska Sällskapet.

The journal has a specific focus on human activities in northern spaces, and articles concentrate on people as cultural beings, people in society and the interaction between people and the northern environment.

In many cases, the contributions represent exciting interdisciplinary and multidisciplinary approaches. Apart from scholarly articles, the journal contains a review section, and a section with reports and information on issues relevant for Northern Studies.

Läs mer om innehållet i senaste numret, Issue 2, 2014 av Journal of Northern Studies

Redaktör: Per Melander