"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2024-01-12

Pitcha ämnesförslag till examensarbeten

NYHET Närmare 100 kandidatstudenter påbörjar nu sin sista termin i ämnet Informatik och är för närvarande på jakt efter intressanta uppslag och ämnesförslag kopplat till utmaningar och möjligheter inom digitalisering och digital omställning.

Studenterna som läser på programmen Digital Mediaproduktion, Systemvetenskap och Beteendevetenskapliga programmet med inriktning mot IT-miljöer kommer under våren att leverera ett 40-tal examensarbeten.

- De flesta studenterna som påbörjar examensarbetet gör det tillsammans med ett extern företag eller offentlig organisation, säger Ulf Hedestig, kursansvarig för examensarbetet på kandidatnivå. I fjol var det 42 av totalt 44 examensarbeten som omfattade ett samarbete med ett externt företag eller offentlig verksamhet.

Ta chansen att komma i kontakt med informatikstudenterna och föreslå ämnesförslag eller presentera utmaningar eller problem som din verksamhet står inför. Vem vet - några studenter kanske nappar på era förslag! Dessutom är många studenter på jakt efter sitt första jobb, så det är även ett utmärkt tillfälle ifall ni står inför rekryteringsbehov och vill rekrytera IT-studenter i regionen. 

Datum och tid
26 januari kl 16:00-17:00
2 februari kl 16:00-17:00

Plats
Delta på plats i MIT-A.121, MIT-huset vid Umeå Universitet eller digitalt via Zoom.

Anmäl dig här.

Evenemanget arrangeras av Institutionen för Informatik, Umeå Universitet i samarbete med Digital Impact North.