Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Enheten för forskningsstöd och samverkan

Anställda medarbetare

Jag arbetar med att på olika sätt bidra till att öka Umeå universitets kunskap om och anslag från EU. Jag är också tf. verksamhetsledare för området forskningsstöd.

Anders Wennström

Jag arbetar med att ge information och stöd under ansökningsskrivandet till forskare som söker internationell och nationell forskningsfinansiering

Annika Nordstrand
Telefon
090-786 68 83

Jag arbetar med att ge stöd till samverkan mellan Umeå universitet och det omgivande samhället. Jag ger även stöd under ansökningsskrivandet till forskare som söker forskningsfinansiering.

Bodil Formark
Telefon
090-786 66 49
Erika Sörensson
Telefon
090-786 63 31

Som forskningssamordnare ger jag forskare strategiskt och operativt stöd i frågor som rör forskningsfinansiering, samverkan och etik i forskningsprocessen.

Jeanette Bröms
Telefon
090-786 66 94

Jag hjälper forskare genom att informera dem om finansieringsmöjligheter och stötta dem under ansökningsskrivandet.

Johanna Gardeström
Telefon
090-786 99 27

Jag erbjuder stöd och verktyg till utbildning och forskning för att underlätta samverkan med det omgivande samhället och stödjer forskare i frågor som rör forskningsfinansiering.

Lena Holmberg
Telefon
090-786 63 68

Jag arbetar med att informera om samverkan, forskningsstöd och forskningsfinansiering, framför allt på Umeå universitets webbplats och intranät (Aurora).

Budgetrådgivare med fokus på projekt med finansiering från EU & Wallenberg. Vidare är jag organisationskontoansvarig för Prisma här vid Umeå universitet.