"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Idrottshögskolan vid Umeå universitet

Anställda medarbetare

Anna-Karin Eriksson

Enhetsadministratör för Idrottshögskolan. 

Hannes Andersson

Verksamhetsledare och huvudtränare på Badmintons kompetenscentrum (BKC). Leder den dagliga träningen för BKC-studenterna och är ansvarig för att utveckla verksamheten i stort.

Lena Lejon
Telefon
090-786 66 96

Jag är anställd som HR samordnare vid Pedagogiska institutionen men stöttar även Idrottshögskolan i HR frågor.

Pernilla Eriksson

Områdeschef för Idrottshögskolan och projektledare för Riksidrottsuniversitetet. Har huvudansvaret för kombination elitidrott och studier samt för Idrottshögskolans fem kompetenscentrum.

Pär Norén

Verksamhetsledare för Orienteringens utvecklingscentrum (OUC).

Stefan Sandlund

Arbetsuppgift: Koordinering av idrottshögskolans prestationsteam och testverksamhet, samt verkar som rådgivare åt riksidrottsstudenter i frågor om fysiskträning och träningsplanering. 

Taru Tervo
Telefon
090-786 92 94

Forskningssamordnare för Idrottshögskolan och Innebandyns kompetenscentrum, sekreterare på IH:s forskningsråd, projektledare för projekten Elite Sport North och Riskfaktorer för innebandyskador.

Tove Mårs

Vägledare för studenter med dubbla karriärer, projektsamordnare för Hälsa på campus och forskningsstudien Elite Sport North. Deltidsdoktorand i idrottspsykologi vid Swansea university, Wales.

Ulrika Haake
Telefon
090-786 96 21

Föreståndare för Idrottshögskolan, Områdesledare: Ledarskap, Organisation och Arbetsliv (LOA) vid pedagogiska institutionen och ledare för det nationella PiA-nätverket (Pedagogik i Arbetslivet).