Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Schema

Välj vilka kurser och grupper du vill visa i ditt schema

januari 2020

  • måndag, 20 januari 2020
    10:30 till 11:30

    Kostvetenskap B, 30 hp

    Eventtyp Obligatorisk, Lektion Lokal L306
    Lärare: Roger Ahlgren, Hedda Landfors, Petra Ryden
    Innehåll: Kursintroduktion Kost B
    12:30 till 16:30

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Föreläsning Lokal L306
    Lärare: Roger Ahlgren
    Innehåll: Momentintroduktion, Gifter, ADI/TDI etc.
  • tisdag, 21 januari 2020
    09:15 till 12:00

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Föreläsning Lokal L306
    Lärare: Roger Ahlgren
    Innehåll: Mikroorganismernas huvudgrupper.
    13:00 till 15:00

    Kostvetenskap B, 30 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal DEMOSALEN
    Lärare: Hedda Landfors
    Innehåll: Modul 2. Mat, miljö och klimat
  • onsdag, 22 januari 2020
    09:00 till 11:00

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Laboration Lokal L306
    Lärare: Roger Ahlgren
    Innehåll: Agartillverkning, Hygienlaborationer. Obligatorisk.
    09:00 till 11:00

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Seminarium Lokal LABKÖK
    Lärare: Roger Ahlgren
    Innehåll: Hygienlaborationer. Obligatorisk.
  • torsdag, 23 januari 2020
    08:30 till 12:00

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Laboration Lokal L306
    Lärare: Roger Ahlgren
    Innehåll: Bakterier i jord och filprodukter. Obligatorisk.
    08:30 till 12:00

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Seminarium Lokal DEMOSALEN
    Lärare: Roger Ahlgren
    Innehåll: Bakterier i jord och filprodukter. Obligatorisk.
    13:00 till 15:00

    Kostvetenskap B, 30 hp

    Eventtyp Seminarium, Obligatorisk Lokal DEMOSALEN
    Lärare: Hedda Landfors
    Innehåll: Modul 2. LCA Seminarium
  • fredag, 24 januari 2020
    09:15 till 12:00

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Föreläsning Lokal L306
    Lärare: Roger Ahlgren
    Innehåll: Proteiner, isoelektrisk punkt etc.
  • lördag, 25 januari 2020

    Inget är schemalagt idag.

  • söndag, 26 januari 2020

    Inget är schemalagt idag.

Vecka 4 måndag, 20 januari 2020
10:30 till 11:30

Kostvetenskap B, 30 hp

Eventtyp Obligatorisk, Lektion Lokal L306
Lärare: Roger Ahlgren, Hedda Landfors, Petra Ryden
Innehåll: Kursintroduktion Kost B
12:30 till 16:30

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Föreläsning Lokal L306
Lärare: Roger Ahlgren
Innehåll: Momentintroduktion, Gifter, ADI/TDI etc.
tisdag, 21 januari 2020
09:15 till 12:00

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Föreläsning Lokal L306
Lärare: Roger Ahlgren
Innehåll: Mikroorganismernas huvudgrupper.
13:00 till 15:00

Kostvetenskap B, 30 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal DEMOSALEN
Lärare: Hedda Landfors
Innehåll: Modul 2. Mat, miljö och klimat
onsdag, 22 januari 2020
09:00 till 11:00

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Laboration Lokal L306
Lärare: Roger Ahlgren
Innehåll: Agartillverkning, Hygienlaborationer. Obligatorisk.
09:00 till 11:00

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Seminarium Lokal LABKÖK
Lärare: Roger Ahlgren
Innehåll: Hygienlaborationer. Obligatorisk.
torsdag, 23 januari 2020
08:30 till 12:00

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Laboration Lokal L306
Lärare: Roger Ahlgren
Innehåll: Bakterier i jord och filprodukter. Obligatorisk.
08:30 till 12:00

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Seminarium Lokal DEMOSALEN
Lärare: Roger Ahlgren
Innehåll: Bakterier i jord och filprodukter. Obligatorisk.
13:00 till 15:00

Kostvetenskap B, 30 hp

Eventtyp Seminarium, Obligatorisk Lokal DEMOSALEN
Lärare: Hedda Landfors
Innehåll: Modul 2. LCA Seminarium
fredag, 24 januari 2020
09:15 till 12:00

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Föreläsning Lokal L306
Lärare: Roger Ahlgren
Innehåll: Proteiner, isoelektrisk punkt etc.
lördag, 25 januari 2020
söndag, 26 januari 2020