"False"
Hoppa direkt till innehållet
umu.se
För studenter
Bibliotek
För medarbetare
Logga in
Student
Se ditt schema och dina kurser
Redigera
Redigera innehåll på umu.se
English site
Sök
Meny
X stäng menyn
Meny
Sök
Sök inom:
Sök inom:
Allt
Utbildning
Forskning
Personal
Studentwebb
Nyheter
Medarbetarwebb
Andra söktjänster
Hitta kurser och program
Sök kursplan
Sök välkomstbrev
Bibliotekets söktjänst
Sök i regelverket
Huvudmenyn dold.
Logga in
Student
Se ditt schema och dina kurser
Redigera
Redigera innehåll på umu.se
English
Schema
Kurser i schemat
Välj vilka kurser och grupper du vill visa i ditt schema
Kostvetenskap B, 30 hp
Dölj kurs Kostvetenskap B, 30 hp i schemat
Vecka
Månad
Visa föregående vecka
Idag
Visa nästa vecka
januari
2020
m
20
t
21
o
22
t
23
f
24
l
25
s
26
måndag, 20 januari 2020
10:30 till 11:30
10.30
11.30
Kostvetenskap B, 30 hp
Eventtyp
Obligatorisk, Lektion
Lokal, plats
L306
Visa mer
Lärare:
Roger Ahlgren, Hedda Landfors, Petra Ryden
Innehåll:
Kursintroduktion Kost B
Visa mindre
12:30 till 16:30
12.30
16.30
Livsmedelssäkerhet
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
L306
Visa mer
Lärare:
Roger Ahlgren
Innehåll:
Momentintroduktion, Gifter, ADI/TDI etc.
Visa mindre
tisdag, 21 januari 2020
09:15 till 12:00
09.15
12.00
Livsmedelssäkerhet
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
L306
Visa mer
Lärare:
Roger Ahlgren
Innehåll:
Mikroorganismernas huvudgrupper.
Visa mindre
13:00 till 15:00
13.00
15.00
Kostvetenskap B, 30 hp
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
DEMOSALEN
Visa mer
Lärare:
Hedda Landfors
Innehåll:
Modul 2. Mat, miljö och klimat
Visa mindre
onsdag, 22 januari 2020
09:00 till 11:00
09.00
11.00
Livsmedelssäkerhet
Eventtyp
Laboration
Lokal, plats
L306
Visa mer
Lärare:
Roger Ahlgren
Innehåll:
Agartillverkning, Hygienlaborationer. Obligatorisk.
Visa mindre
09:00 till 11:00
09.00
11.00
Livsmedelssäkerhet
Eventtyp
Seminarium
Lokal, plats
LABKÖK
Visa mer
Lärare:
Roger Ahlgren
Innehåll:
Hygienlaborationer. Obligatorisk.
Visa mindre
torsdag, 23 januari 2020
08:30 till 12:00
08.30
12.00
Livsmedelssäkerhet
Eventtyp
Laboration
Lokal, plats
L306
Visa mer
Lärare:
Roger Ahlgren
Innehåll:
Bakterier i jord och filprodukter. Obligatorisk.
Visa mindre
08:30 till 12:00
08.30
12.00
Livsmedelssäkerhet
Eventtyp
Seminarium
Lokal, plats
DEMOSALEN
Visa mer
Lärare:
Roger Ahlgren
Innehåll:
Bakterier i jord och filprodukter. Obligatorisk.
Visa mindre
13:00 till 15:00
13.00
15.00
Kostvetenskap B, 30 hp
Eventtyp
Seminarium, Obligatorisk
Lokal, plats
DEMOSALEN
Visa mer
Lärare:
Hedda Landfors
Innehåll:
Modul 2. LCA Seminarium
Visa mindre
fredag, 24 januari 2020
09:15 till 12:00
09.15
12.00
Livsmedelssäkerhet
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
L306
Visa mer
Lärare:
Roger Ahlgren
Innehåll:
Proteiner, isoelektrisk punkt etc.
Visa mindre
lördag, 25 januari 2020
Inget är schemalagt idag.
söndag, 26 januari 2020
Inget är schemalagt idag.
mån
Vecka 4
v.4
måndag, 20 januari 2020
20
10:30 till 11:30
10.30
Kostvetenskap B, 30 hp
Eventtyp
Obligatorisk, Lektion
Lokal, plats
L306
Visa mer
Lärare:
Roger Ahlgren, Hedda Landfors, Petra Ryden
Innehåll:
Kursintroduktion Kost B
Visa mindre
11.30
12:30 till 16:30
12.30
Livsmedelssäkerhet
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
L306
Visa mer
Lärare:
Roger Ahlgren
Innehåll:
Momentintroduktion, Gifter, ADI/TDI etc.
Visa mindre
16.30
tis
tisdag, 21 januari 2020
21
09:15 till 12:00
09.15
Livsmedelssäkerhet
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
L306
Visa mer
Lärare:
Roger Ahlgren
Innehåll:
Mikroorganismernas huvudgrupper.
Visa mindre
12.00
13:00 till 15:00
13.00
Kostvetenskap B, 30 hp
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
DEMOSALEN
Visa mer
Lärare:
Hedda Landfors
Innehåll:
Modul 2. Mat, miljö och klimat
Visa mindre
15.00
ons
onsdag, 22 januari 2020
22
09:00 till 11:00
09.00
Livsmedelssäkerhet
Eventtyp
Laboration
Lokal, plats
L306
Visa mer
Lärare:
Roger Ahlgren
Innehåll:
Agartillverkning, Hygienlaborationer. Obligatorisk.
Visa mindre
11.00
09:00 till 11:00
09.00
Livsmedelssäkerhet
Eventtyp
Seminarium
Lokal, plats
LABKÖK
Visa mer
Lärare:
Roger Ahlgren
Innehåll:
Hygienlaborationer. Obligatorisk.
Visa mindre
11.00
tor
torsdag, 23 januari 2020
23
08:30 till 12:00
08.30
Livsmedelssäkerhet
Eventtyp
Laboration
Lokal, plats
L306
Visa mer
Lärare:
Roger Ahlgren
Innehåll:
Bakterier i jord och filprodukter. Obligatorisk.
Visa mindre
12.00
08:30 till 12:00
08.30
Livsmedelssäkerhet
Eventtyp
Seminarium
Lokal, plats
DEMOSALEN
Visa mer
Lärare:
Roger Ahlgren
Innehåll:
Bakterier i jord och filprodukter. Obligatorisk.
Visa mindre
12.00
13:00 till 15:00
13.00
Kostvetenskap B, 30 hp
Eventtyp
Seminarium, Obligatorisk
Lokal, plats
DEMOSALEN
Visa mer
Lärare:
Hedda Landfors
Innehåll:
Modul 2. LCA Seminarium
Visa mindre
15.00
fre
fredag, 24 januari 2020
24
09:15 till 12:00
09.15
Livsmedelssäkerhet
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
L306
Visa mer
Lärare:
Roger Ahlgren
Innehåll:
Proteiner, isoelektrisk punkt etc.
Visa mindre
12.00
lör
lördag, 25 januari 2020
25
sön
söndag, 26 januari 2020
26