Hoppa direkt till innehållet

Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 18 maj 2021)

printicon

Schema

Välj vilka kurser och grupper du vill visa i ditt schema

januari 2021

  • måndag, 18 januari 2021
    10:00 till 12:00

    Kostvetenskap B, 30 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal Zoom
    Lärare: Annica Nylander
    Innehåll: Introduktion Kostvetenskap B Länk till zoom https://umu.zoom.us/j/69781855135?pwd=Z05WUmwwUDFNaXQzdDNrRGtQU2NVQT09 Meeting ID: 697 8185 5135 Passcode: KostvetB
    12:00 till 16:30

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Föreläsning Lokal S310
    Lärare: Roger Ahlgren
    Innehåll: Modulintroduktion. Gifter, ADI/TDI etc. Obs! Undervisning via ZOOM. Obs! https://umu.zoom.us/j/2346695188
  • tisdag, 19 januari 2021
    08:00 till 17:00

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Laboration Lokal L306
    Lärare: Roger Ahlgren
    Innehåll: Agartillverkning & hygienlaborationer. OBS! Obligatoriskt.
    08:30 till 10:30

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Laboration Lokal METODKÖK
    Lärare: Roger Ahlgren
    Innehåll: Hygienlaborationer. OBS! Obligatoriskt.
    11:00 till 13:00

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Laboration Lokal LABKÖK
    Lärare: Roger Ahlgren
    Innehåll: Hygienlaborationer. OBS! Obligatoriskt.
    13:30 till 15:30

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Laboration Lokal Utbildningsköket
    Lärare: Roger Ahlgren
    Innehåll: Hygienlaborationer. OBS! Obligatoriskt.
  • onsdag, 20 januari 2021
    08:00 till 17:00

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Laboration Lokal L306
    Lärare: Roger Ahlgren
    Innehåll: Mikroorganismer i jord & filprodukter. OBS! Obligatoriskt.
    08:00 till 17:00

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Laboration Lokal DEMOSALEN
    Lärare: Roger Ahlgren
    Innehåll: Mikroorganismer i mikroskop. OBS! Obligatoriskt.
  • torsdag, 21 januari 2021
    09:00 till 12:00

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Föreläsning, Seminarium Lokal Vin/Kemisal
    Lärare: Roger Ahlgren
    Innehåll: Proteiner, isoelektrisk punkt etc.
  • fredag, 22 januari 2021

    Inget är schemalagt idag.

  • lördag, 23 januari 2021

    Inget är schemalagt idag.

  • söndag, 24 januari 2021

    Inget är schemalagt idag.

Vecka 3 måndag, 18 januari 2021
10:00 till 12:00

Kostvetenskap B, 30 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal Zoom
Lärare: Annica Nylander
Innehåll: Introduktion Kostvetenskap B Länk till zoom https://umu.zoom.us/j/69781855135?pwd=Z05WUmwwUDFNaXQzdDNrRGtQU2NVQT09 Meeting ID: 697 8185 5135 Passcode: KostvetB
12:00 till 16:30

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Föreläsning Lokal S310
Lärare: Roger Ahlgren
Innehåll: Modulintroduktion. Gifter, ADI/TDI etc. Obs! Undervisning via ZOOM. Obs! https://umu.zoom.us/j/2346695188
tisdag, 19 januari 2021
08:00 till 17:00

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Laboration Lokal L306
Lärare: Roger Ahlgren
Innehåll: Agartillverkning & hygienlaborationer. OBS! Obligatoriskt.
08:30 till 10:30

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Laboration Lokal METODKÖK
Lärare: Roger Ahlgren
Innehåll: Hygienlaborationer. OBS! Obligatoriskt.
11:00 till 13:00

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Laboration Lokal LABKÖK
Lärare: Roger Ahlgren
Innehåll: Hygienlaborationer. OBS! Obligatoriskt.
13:30 till 15:30

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Laboration Lokal Utbildningsköket
Lärare: Roger Ahlgren
Innehåll: Hygienlaborationer. OBS! Obligatoriskt.
onsdag, 20 januari 2021
08:00 till 17:00

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Laboration Lokal L306
Lärare: Roger Ahlgren
Innehåll: Mikroorganismer i jord & filprodukter. OBS! Obligatoriskt.
08:00 till 17:00

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Laboration Lokal DEMOSALEN
Lärare: Roger Ahlgren
Innehåll: Mikroorganismer i mikroskop. OBS! Obligatoriskt.
torsdag, 21 januari 2021
09:00 till 12:00

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Föreläsning, Seminarium Lokal Vin/Kemisal
Lärare: Roger Ahlgren
Innehåll: Proteiner, isoelektrisk punkt etc.
fredag, 22 januari 2021
lördag, 23 januari 2021
söndag, 24 januari 2021