Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 15 april 2021)
Engelskt namn: Field Work in Food and Nutrition
Denna kursplan gäller: 2018-12-31 och tillsvidare
Kurskod: 2KN055
Högskolepoäng: 15
Utbildningsnivå: Grundnivå
Huvudområden och successiv fördjupning:
Kostvetenskap: Grundnivå, kursens fördjupning kan inte klassificeras
Betygsskala: För denna kurs ges endast betyget G Godkänd eller U Underkänd
Ansvarig institution: Institutionen för kost- och måltidsvetenskap
Beslutad av: Prefekten, 2016-09-26
Reviderad av: Prefekten, 2018-11-26
Almqvist Roland M.
New public management : NPM : om konkurrensutsättning, kontrakt och kontroll
1. uppl. : Malmö : Liber : 2006 : 152 s. :
ISBN: 91-47-07720-4
Obligatorisk
Se bibliotekets söktjänst
Litteratur i form av kompendium och vetenskapliga artiklar tillkommer, ca 60 sidor
Exploring strategy
Johnson Gerry, Whittington Richard, Scholes Kevan, Angwin Duncan, Regner Patrick
Tenth edition. : Harlow : Pearson : cop. 2014 : 558 pages :
ISBN: 9781292002552 (pbk.) :
Se bibliotekets söktjänst
Gregoire Mary B.
Foodservice organizations : a managerial and systems approach
7 uppl. : Upper Saddle River : Prentice Hall : cop. 2010 : xvi, 584 s. :
ISBN: 0-13-506055-9 (hft.)
Se bibliotekets söktjänst
Human resource management : organisationens hjärta
Lindmark Anders, Önnevik Thomas
2. uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2011 : 356 s. :
ISBN: 978-91-44-05879-5 (inb.)
Se bibliotekets söktjänst
Hur moderna organisationer fungerar
Jacobsen Dag I., Thorsvik Jan
3. uppl. : Studentlitteratur AB : 2008 :
http://www.studentlitteratur.se/omslagsbild/artnr/6593-03/height/320/width/320/bild.jpg
ISBN: 91-44-04780-0
Se bibliotekets söktjänst