"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Bild: Erik Vesterberg

Utbildning

Kalkylverktyget KAMSO behöver en introduktion för att kunna nyttjas på ett tillfredställande sätt. Vi erbjuder en kort utbildning och därefter får du full tillgång till verktyget. Du har möjlighet att delta i ytterligare utbildningspass om du så önskar. Både utbildningar och verktyget är utan kostnad för dig och din organisation.

Har du frågor eller vill anmäla intresse för att delta i utbildning? Maila till: kamso@umu.se

För dig som vill gå den introducerande utbildningen och få tillgång till verktyget.
Utbildningens första del genomförs den 15 februari kl. 13-15, därefter får du tillgång till verktyget. Den andra delen är ett uppföljande seminarium den 16 mars kl. 13-15 med syfte att ytterligare öka din förståelse för verktygets möjligheter och begränsningar. Då har du även möjlighet att ställa frågor utifrån egna erfarenheter av att använda verktyget.

För dig som redan har deltagit i vår introducerande webb-utbildning.
Vi välkomnar dig till ett interaktivt ”frågor & svar” seminarium den 9 februari kl. 13-14. Då har du möjlighet att ställa frågor utifrån egna erfarenheter av att använda verktyget. Du behöver inte anmäla dig utan kommer att få mejl med Zoom-länken närmare tiden.

Aktuellt upplägg av utbildningen:
Utbildningen genomförs i form av två webb-seminarier, som vardera är 2 timmar.

Vid det första tillfället går vi igenom teorin bakom verktyget, dess innehåll och funktioner, samt hur det kan användas i praktiken. Därefter får du ett användarnamn och lösenord så att du kan pröva på egen hand med stöd av en manual.

Vid det andra tillfället går vi in mer i detalj i verktygets beräkningar. Då finns också möjlighet att ställa frågor utifrån egna beräkningar i verktyget. Vår erfarenhet är goda av att användare delar erfarenhet och får input från oss i KAMSO:s utvecklingsteam.

VÄLKOMNA!

Senast uppdaterad: 2023-02-01