Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Utbildning

Kalkylverktyget KAMSO behöver en introduktion för att kunna nyttjas på ett tillfredställande sätt. Vi erbjuder en kort utbildning och därefter får du full tillgång till verktyget. Du har möjlighet att delta i ytterligare utbildningspass om du så önskar. Både utbildningar och verktyget är utan kostnad för dig och din organisation.

Har du frågor eller vill anmäla intresse för att delta i utbildning? Maila till: kamso@umu.se

För dig som vill gå den introducerande utbildningen och få tillgång till verktyget.
Utbildningens första del genomförs den 22 september kl. 14-16, därefter får du tillgång till verktyget. Den andra delen är ett uppföljande seminarium den 6 oktober kl. 13-15 med syfte att ytterligare öka din förståelse för verktygets möjligheter och begränsningar. Då har du även möjlighet att ställa frågor utifrån egna erfarenheter av att använda verktyget.

För dig som redan har deltagit i vår introducerande webb-utbildning.
Vi välkomnar dig till ett uppföljande webb-seminarium den 28 september kl. 14-15.30 då vi berättar om uppdateringar av verktyget och manualen. Då har du möjlighet att ställa frågor utifrån egna erfarenheter av att använda verktyget. Du är även välkommen den 6 oktober kl. 13-15 till ”frågor & svar” med nya användare. Du behöver inte anmäla dig utan kommer att få mejl med Zoom-länkarna till båda tillfällen närmare tiden.

Aktuellt upplägg av utbildningen:
Utbildningen genomförs i form av två webb-seminarier, som vardera är 2 timmar.

Vid det första tillfället går vi igenom teorin bakom verktyget, dess innehåll och funktioner, samt hur det kan användas i praktiken. Därefter får du ett användarnamn och lösenord så att du kan pröva på egen hand med stöd av en manual.

Vid det andra tillfället har du och andra deltagare möjlighet att ställa frågor utifrån egna erfarenheter av att använda verktyget, gärna med den egna verksamheten i fokus. Vår erfarenhet är goda av att användare delar erfarenhet och får input från oss i KAMSO:s utvecklingsteam

VÄLKOMNA!