Hoppa direkt till innehållet

Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 15 april 2021)

printicon

Utbildning

Kalkylverktyget KAMSO behöver en introduktion för att kunna nyttjas på ett tillfredställande sätt. Vi erbjuder en kort utbildning och därefter får du full tillgång till verktyget. Du har möjlighet att delta i ytterligare utbildningspass om du så önskar. Både utbildningar och verktyget är utan kostnad för dig och din organisation.

Har du frågor eller vill anmäla intresse för att delta i utbildning? Maila till: kamso@umu.se

För dig som vill gå den introducerande utbildningen och få tillgång till verktyget.
Vi välkomnar dig till ett webb-seminarium den 17 mars kl. 13-15 (OBS! 16 februari är inställt), därefter får du tillgång till verktyget. Vi erbjuder också ett webb-seminarium den 14 april kl. 13-15 med ”frågor & svar” med syfte att ytterligare öka din förståelse för verktygets möjligheter och begränsningar.

För dig som deltog i vår introducerande utbildning oktober-november 2020
Vi välkomnar dig till ett uppföljande webb-seminarium den 22 mars kl. 13-15 då vi har fokus på uppdateringar av verktyget som ökar användbarheten. Vi erbjuder också ett webb-seminarium den 14 april kl. 13-15 med ”frågor & svar” med syfte att ytterligare öka din förståelse för verktygets möjligheter och begränsningar.

Aktuellt upplägg av utbildningen:
Utbildningen genomförs i form av två webb-seminarier, som vardera är 2 timmar.

Vid det första tillfället går vi igenom teorin bakom verktyget, dess innehåll och funktioner, samt hur det kan användas i praktiken. Därefter får du ett användarnamn och lösenord så att du kan pröva på egen hand med stöd av en manual.

Vid det andra tillfället har du och andra deltagare möjlighet att ställa frågor utifrån egna erfarenheter av att använda verktyget, gärna med den egna verksamheten i fokus. Vår erfarenhet är goda av att användare delar erfarenhet och får input från oss i KAMSO:s utvecklingsteam

VÄLKOMNA!