Huvudmenyn dold.

Frågor och svar

Här kan du läsa mer och få svar på de vanligaste frågorna gällande Hälsa på campus.

Vad säger rektor om Hälsa på campus?
"Som rektor är jag stolt över att Umeå universitet är en arbetsplats som sätter medarbetare och studenters hälsa i fokus. Därför vill jag uppmuntra till aktivt deltagande under Hälsa på campus för alla som har möjlighet och har tillåtelse av prefekt eller motsvarande".
Hans Adolfsson, rektor vid Umeå universitet

Måste jag anmäla mig?
Nej, i princip alla aktiviteter är av drop-in-karaktär. Om särskild anmälan fodras står det tydligt i programmet.
Pga Covid-19 pandemin erbjuder Hälsa på campus hösten 2019 flera aktiviteter online, samtliga aktiviteter med föranmälan har i höst ett mindre begränsat antal platser/aktivitet, samt färre drop in aktiviteter än tidigare års arrangemang

Kostar det något?
Nej, alla aktiviteter är gratis.

Jag har synpunkter, idéer eller önskemål, var ska jag vända mig?
Idrottshögskolan tar tacksamt emot feedback och tips, skicka gärna ett mail till Tove Mårs, projektadministratör Hälsa på campus, Idrottshögskolan.

Frågor gällande personal

Får jag delta på arbetstid?
Ja, anställda vid universitetet som önskar delta i aktiviteter som anordnas inom konceptet Hälsa på campus får delta på arbetstid under eftermiddagen under förutsättning att arbetet tillåter och att prefekt/motsvarande har gett tillåtelse.

Måste mitt deltagande godkännas skriftligt?
Nej, ett muntligt godkännande räcker. Om du ändå vill ha godkännandet skriftligt så kan du använda denna blankett.

Måste jag delta i allt?
Nej, du väljer själv vad du vill delta i.

Frågor gällande studenter

Jag är student, vad är det som gäller?
Prefekt eller motsvarande fattar beslut om undervisningsfrihet, se ditt schema.

Välkommen att kontakta

Pernilla Eriksson