"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Samarbeten inom idrottsforskning

Genom idrottsforskning vid Umeå universitet kan konkurrenskraften hos regionens idrotts- och näringsliv stärkas och nå framgång. Ett samarbete kan skapa nya idéer som utvecklar såväl bredd- och elitidrott som tillväxt inom regionen. Alla vinner på ett utbyte av kunskaper och erfarenheter.

Externa utredningsuppdrag, rapporter mm

Är din verksamhet intresserad av att komma i kontakt med någon av de idrottsforskare som ingår i Idrottshögskolans nätverk för att undersöka specifika frågeställningar, göra utvärderingar eller andra typer av utvecklings- eller forskningsrelaterade uppdrag kan du antingen ta kontakt direkt med enskilda forskare eller kontakta Taru Tervo, forskningssamordnare vid Idrottshögskolan. Resultaten av forsknings- och utredningsuppdrag kan återföras och hjälpa till att utveckla din verksamhet.

Kompetenscentrum med fokus på forskning

Umeå universitet har i samverkan med Umeå Kommun och Svenska innebandyförbundet bildat Innebandyns kompetenscentrum (IKC) i syfte att stärka svensk innebandy inför framtiden. Fokus ligger på forskning och utveckling som ska gagna såväl elit- som motionsverksamhet. Läs mer om Innebandyns kompetenscentrum, IKC.

Välkommen att kontakta

Taru Tervo
Forskningssamordnare
E-post
E-post
Telefon
090-786 92 94
Senast uppdaterad: 2022-11-07