"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Verktyg som ger bra möjligheter för samverkansprojekt

Här har vi samlat utvalda och beprövade verktyg, länkar och frågeställningar som är tänkta att ge dig bra möjligheter för ditt samarbetsprojekt. Verktygen sträcker sig från den tidiga fasen med projektidén genom ansökningsfasen till hur du och dina samarbetspartners tar hand om resultaten.

Vi har delat in i verktygen i tre större grupper Grunder för samverkansprojekt, Faktorer för lyckad samverkan och innovation,  Inför lyckade ansökningsprocesser samt Horisontella kriterier som hävstång. Varje gruppering innehåller olika arbetsområden med föreslagna verktyg, länkar eller frågeställningar. Många arbetsområden hakar in i varandra så titta gärna runt för att få en överblick.

Att se till att arbetet med horisontella kriterier är genomtänkt och löper genom hela processen är både gynnsamt för projektet och en grundsten i alla EU-finansierade projekt.

Horisontella kriterier

Genom att arbeta med horisontella kriterier strukturerat genom hela processen stärker du både förutsättningarna för ditt projekt och möjligheterna att ge resultaten bra effekt.

Här finns verktyg och metoder för att arbeta med dem och ge projektet hävstång.

Senast uppdaterad: 2023-04-12