"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Bild: Mattias Pettersson

ITS skapar samhällsnytta med IT

ITS är enheten för IT-stöd och systemutveckling vid Umeå universitet. Vi skapar samhällsnytta genom att stötta högre utbildning och forskning med IT i framkant. Vår verksamhet handlar om att utveckla, förvalta och drifta viktiga IT-system och verktyg för universitet och högskolor i hela Sverige. Vi bär också det strategiska ansvaret för utveckling av IT-användningen vid Umeå universitet.

Många vill bli fler

ITS samlar över 250 medarbetare under ett tak men vi behöver ständigt välkomna fler som vill jobba med oss. Vi söker dig som vill bidra till vårt viktiga arbete samtidigt som du jobbar i trevliga nyrenoverade lokaler hos en stor och trygg arbetsgivare. Här erbjuds ett flexibelt IT-jobb där du har balans mellan arbete och fritid och där det finns många möjligheter till utveckling. Vi söker alltid efter drivna utvecklare, scrum masters, säkerhetsspecialister, studentjobbare, UX-designers och andra viktiga roller. Skicka en spontanansökan till oss!

Jobba hos ITS

Välkommen till ITS, läs mer om hur det är att jobba hos oss

Vår verksamhet

Läs mer om varför vi finns till och vad vi gör

Kontakta oss på ITS

Om du är osäker på vem du vill prata med kan du alltid ringa 090-786 50 00 (Umeå universitets växel) eller leta efter rätt person i personalkatalogen.