"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Carl-Einar Häckner

fre
5
okt
Tid Fredag 5 oktober, 2018 kl. 12:10 - 12:50
Plats Ljusgården, Lärarutbildningshuset

Carl-Einar Häckner behöver ingen närmare introduktion. Han är en multibegåvad trollkarl, komiker, musiker och krönikör. Förutom otaliga shower, illusionistiska tricks och skarpa texter har han under 20 års tid uppträtt på Liseberg i Göteborg och bara där setts av drygt en miljon människor genom åren.

Med musik av trollkarlen själv, monologer och kvalificerat nonsens skapar Carl-Einar vad han kallar "en isbjörnssaga för att hålla värmen".

– Jag vill undersöka det som är det viktigaste, det finaste, det som gör oss till människor. Om att bli rånad på en bit av sitt liv. Om våra svarta hål. Om skrattet som ventil i en egen komedi för att släppa fram artisten, säger Carl-Einar.

Det senaste året har den nya och hyllade föreställningen spelats på Teater Aftonstjärnan i Göteborg men i höst ger sig äntligen Carl Einar Häckner ut för att möta Sverige. Hos oss bjuder han på ett utdrag ur föreställningen.

I samarbete med Umeå teaterförening.

Häckner på Youtube

I år firar Kultur på campus 15 år som kulturinstitution. Vi har fått efterföljare på andra håll i landet, men originalet hittar du här på Umeå universitet.

Just idag bjuder vi flott på cider och tilltugg. Föreställningen inleds med några ord från vicerektor Dieter Müller.

Välkomna!

Arrangör: Kultur på campus
Evenemangstyp: Övrigt