"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Chat GPT: din assistent I undervisning och forskning

ons
27
sep
Tid Onsdag 27 september, 2023 kl. 13:00 - 14:30
Plats Humlab

I denna presentation kommer vi att utforska grunderna i ChatGPT och dess potential som ett kraftfullt verktyg inom utbildningen. Vi kommer att fördjupa oss i hur ChatGPT fungerar och vilken viktig kunskap deltagarna bör ha för att använda det på ett effektivt sätt. Genom praktiska exempel och riktlinjer kommer vi att demonstrera hur lärare kan dra nytta av ChatGPT för att skapa engagerande och interaktiva inlärningsupplevelser. Dessutom kommer vi att utforska hur studenter kan integrera ChatGPT i sina studier och projekt.

Deltagarna uppmuntras att ställa frågor innan, under och efter workshopen. Målet med denna workshop är att förse universitetslärare med en djupare förståelse för ChatGPT:s möjligheter och begränsningar, samt att ge dig praktiska råd för att implementera det på ett meningsfullt sätt i din undervisning.

Workshopen hålls av Satish Strömberg, IKT-coach för humanistiska fakulteten, och Mattias Dellbring, student på lärarutbildningen. 

Workhopen är fullbokad men fler tillfällen planeras senare i höst. Anmäl dig nedan för att placeras på reservlista och få information om kommande tider.

Arrangör: Humlab
Evenemangstyp: Workshop
Talare
Satish Strömberg
Universitetsadjunkt
Läs om Satish Strömberg
Kontaktperson
Jon Svensson
Läs om Jon Svensson
Anmäl dig här

Anmälan

Här kan du kan anmäla dig till evenemanget.

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Kontaktformuläret ska ej användas för känslig eller personlig information (känsliga eller integritetskänsliga personuppgifter). Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).