"False"
Hoppa direkt till innehållet

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Detta p.g.a. skyddsåtgärder vid cyberattacken den 2 maj. Läs hur du byter lösenord.

printicon
Huvudmenyn dold.

Erasmusfika med IO

mån
22
mar
Tid Måndag 22 mars, 2021 kl. 15:00 - 16:00
Plats Zoom

Den 19 mars presenteras det nya Erasmusprogrammet på nationell nivå i form av ett nationellt lanseringsevent anordnat av UHR. Vi på IO inbjuder i samband med den nationella lanseringen dig som är intresserad av programmet och dess betydelse för Umeå universitet till ett informellt zoomfika för att prata om programmet och den information som ges på den nationella lanseringen.

Du kanske har tankar och idéer som du vill dela, frågor som du vill ta upp eller helt enkelt få chansen att prata om programmet med likasinnade. Har du inte möjlighet att delta på lanseringskonferensen så är du givetvis ändå välkommen att komma för att lyssna till funderingar, ställa frågor och vara med i dialogen!

Anmäl dig via formuläret nedan

Välkommen!

Evenemangstyp: Övrigt
Kontaktperson
Jenny Ahlinder Hagberg
Läs om Jenny Ahlinder Hagberg
Anmäl dig här

Anmälan

Här kan du kan anmäla dig till evenemanget.

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Kontaktformuläret ska ej användas för känslig eller personlig information (känsliga eller integritetskänsliga personuppgifter). Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).