Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Föreläsning: Daniel Östlund

ons
28
sep
Tid Onsdag 28 september, 2022 kl. 13:00 - 14:30
Plats Hörsal NBET.A.101 , Norra beteendevetarhuset och via Zoom

Utbildning och undervisning för elever med intellektuell funktionsnedsättning

Föreläsningen har titeln: "Utbildning och undervisning för elever med intellektuell funktionsnedsättning". Efter föreläsning serveras fika. Det kommer att finnas rum för deltagargrupper (t ex. arbetslag; andra mer eller mindre formella grupper) som vill sitta ner tillsammans för att reflektera över föreläsningens innehåll, dela erfarenheter och diskutera angelägna frågor med relation till innehållet.

Föreläsningen är i hybridform och går även att följa via länk (meddelas en vecka innan).

Om Daniel Östlund

Daniel undervisar på specialpedagog- och speciallärarprogrammet vid Högskolan Kristianstad. Med koppling till anpassad grundskola (tidigare särskola) har Daniel bl.a. forskat om: interaktionsmönster i särskolans klassrum, assistenters position, bedömning, samt vilka dilemman som kan kopplas till utbildning och undervisning för elever med intellektuell funktionsnedsättning. Mer information om Daniel finns här: https://www.hkr.se/personal/daniel.ostlund

Målgrupp

Föreläsningen riktar sig mot: studenter som läser till speciallärare/specialpedagoger, praktiserande speciallärare/specialpedagoger, och intresserade forskare och forskarstuderande. 

Anmälan

Meddela via anmälningslänken nedan om du kommer delta fysiskt på campus, så vi kan beställa rätt mängd fika. Välkomna!

Evenemangstyp: Föreläsning
Kontaktperson
Kim Wickman
Läs om Kim Wickman
Anmäl dig här

Anmälan

Här kan du kan anmäla dig till evenemanget.

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Kontaktformuläret ska ej användas för känslig eller personlig information (känsliga eller integritetskänsliga personuppgifter). Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).