"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Porträttbild av man i ljusblå skjorta och kort mörkt hår, som står framför en whiteboard tavla

#frAIday: Mot robust AI inom hälso- och sjukvården

fre
5
apr
Tid Fredag 5 april, 2024 kl. 12:15 - 13:00
Plats Zoom

Vi behöver AI-system som kan fungera i utmanande, bullriga och osäkra miljöer i den verkliga världen: även om detta kan förekomma inom många områden är det särskilt krävande inom sjukvården.
I detta föredrag kommer vi att presentera och reflektera över vår forskning om motståndskraftig AI, som sträcker sig från medicinsk bildbehandling till kliniska data, och även reflektera över vägarna framåt mot multimodalt lärande och generativ AI för att forma en framtid där personlig vård kommer att ge varje individ rätt typ av vård på rätt sätt och vid rätt tidpunkt.

Om du inte redan är registrerad hos #frAIday kan du göra det här för att få Zoom-länken

Evenemangstyp: Föreläsning

Paolo Soda är professor vid University Campus Bio-Medico di Roma, och han är gästprofessor vid Umeå universitet. Han är samordnare för specialiseringsområdet Hälsa och livsvetenskaper inom det italienska nationella doktorandprogrammet i AI. Han är expert på AI: hans forskningsintressen inkluderar multimodal och generativ inlärning, eXplainable och resilient AI. Hans forskning handlar om tillämpad medicinsk bildbehandling, klinisk dataanalys, AI-modeller för 5P-medicin, analys av sociala medier och energihantering.

Kontaktperson
Henry Lopez Vega
Läs om Henry Lopez Vega