"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Gör ditt ex-jobb utomlands med stipendium!

tis
10
mar
Tid Tisdag 10 mars, 2020 kl. 12:15 - 13:00
Plats Atrium Betula (nedanför Medicinska biblioteket)

I mars finns två informationstillfällen om möjligheten att söka ett stipendium för fälstudier utomlands genom Minor Field Studies-programmet. Du kan ansöka om stipendiet, oavsett inom vilket ämnesområde du studerar.

Vid detta tillfälle berättar medicin-studenterna Evelina Karlsson och Kerstin Malmström om sina fältstudier i Zambia. International Office inleder kort med att berätta om Minor Field Studies-programmet. De 50 första som kommer bjuds på lunch-wrap med kaffe eller te.

Om Minor Field Studies

Du som är i slutet av din utbildning kan ansöka om ett Minor Field Studies-stipendium (MFS) för att samla material till din uppsats. Om din ansökan beviljas får du ett stipendium på 27 000 kr för att genomföra din fältstudie i ett låg- eller medelinkostland. Under minst åtta veckor studerar du en fråga som har betydelse för värdlandet inom t.ex. medicin/hälsa, ekonomi, politik, teknik eller det sociala området.

Sista ansökningsdag för denna utlysning är den 15 maj 2020. Mer information om villkor, behörighet och sista ansökningsdag, finns på:
Minor Field Studies

 

Evenemangstyp: Seminarium
Kontaktperson
Monika Larsson
Läs om Monika Larsson