"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Gör ditt exjobb utomlands – sök Minor Field Studies

ons
16
mar
Tid Onsdag 16 mars, 2022 kl. 12:15 - 13:00
Plats Zoom

Med ett SIDA-finansierat Minor Field Studies-stipendium är det möjligt för dig som sistaårsstudent på kandidat-, magister- eller masternivå att utföra ditt examensarbete utomlands. Kom på denna informationsträff och träffa Helin Bäckman Kartal som berättar om sin fältstudie i Sydafrika inom ämnet statsvetenskap.

Med stipendiet kan du åka till ett låg- eller medelinkomstland för att samla material till din uppsats eller examensarbete. Fältstudien måste pågå i minst 8 sammanhängande veckor och stipendiet är på 27 000 kr. Sista ansökningsdag är 15 Maj.

För att vara behörig ska du vara registrerad vid Umeå universitet, ha goda kunskaper i engelska och önskvärt med grundläggande kunskaper i svenska, vara svensk medborgare eller ha permanent uppehållstillstånd i Sverige (PUT). Om du är från Norden men inte svensk medborgare ska du ha varit folkbokförd i Sverige i minst ett år. Du får inte ha påbörjat utbildning på forskarnivå. Läs mer om behörighetskrav på MFS:s webb. 

En länk till informationsträffen kommer att skickas ut per e-post ungefär 24 h innan evenemanget.

Läs mer om Minor Field Studies

Kontaktperson: 
Monika Larsson, International Office

Evenemangstyp: Övrigt
Anmäl dig här

Anmälan

Här kan du kan anmäla dig till evenemanget.

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Kontaktformuläret ska ej användas för känslig eller personlig information (känsliga eller integritetskänsliga personuppgifter). Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).