"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Hälsa på campus

tis
13
feb
Tid Tisdag 13 februari, 2024 kl. 08:00 - 17:00
Plats Campusområdet med omnejd

Hälsa på campus är en del i en satsning på hälsa och friskvård vid Umeå universitet. Arrangemanget syftar till att inspirera och motivera studenter och anställda vid Umeå universitet till fysisk aktivitet samtidigt som att ge ökad kunskap om fysisk aktivitet och hälsa.  

Dagen erbjuder ett kostnadsfritt smörgåsbord av aktiviteter och föreläsningar inom ämnet fysisk aktivitet och hälsa.

Självklart är samtliga aktiviteter och föreläsningar kostnadsfria. Mer information och program för dagen finner du här.

Prisutdelning - Årets Elitidrottsstudent 2023

I samband med Hälsa på campus inleder vi föreläsningarna i Aula Nordica med att dela ut Årets Elitidrottsstudent! Priset tilldelas en student som på ett framgångsrikt sätt kombinerar akademiska studier vid Umeå universitet med en elitidrottssatsning, personen är dessutom en god förebild för dagens och framtida elitidrottsstudenter. Vem som får ta emot utmärkelsen? Det får du veta kl. 11:20 i Aula Nordica.

Fotografering under Hälsa på campus

I samband med Hälsa på campus kommer Umeå universitet fotografera evenemanget för att använda bilderna i sin kommunikation.

Umeå universitet kan komma att använda bilderna/filmerna i sina kommunikationskanaler och i sociala medier. Kontakta Idrottshögskolan, via pernilla.eriksson@umu.se, eller prata med personal på plats om du har någon invändning mot att synas i bild.

 

Arrangör: Idrottshögskolan
Evenemangstyp: Övrigt
Kontaktperson
Pernilla Eriksson
Läs om Pernilla Eriksson