"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Horizontal Connections: Samarbetesdag för centrum och forskarskolor

tor
6
okt
Tid Torsdag 6 oktober, 2022 kl. 13:00 - 16:30
Plats Aula Biologica, Biologihuset

Anmälan har nu öppnat, se länk längre ner på sidan

Tanken med denna samarbetesdag är att samla representanter från centrum, forskarskolor och andra initiativ som bedriver forskning, utbildning och samverkan utanför den ordinarie linjeorganisationen bestående av fakulteter och institutioner, med förhoppningen att kunna stimulera framtida samarbeten och utbyten som inte sker nuläget.

Delta i workshopen för att bidra med idéer och utmaningar, och för att hjälpa till med att lägga grunden till framtida aktiviteter som kan stärka nätverk, strategier och möjligheter som löper på tvärs över hela organisationen.

Inititivtagare till denna samarbetesdag är Arktiskt centrum vid Umeå Universitet och Centrum för transdisciplinär AI (TAIGA) med stöd från universitetsledningen.

Målgrupp

Workshopen riktar sig till representanter från centrum, arbetsenheter och forskarskolor inom Umeå universitet. Det finns ingen fastslagen begränsning av antalet deltagare per verksamhet.

Syfte

Målet med workshopen är att stärka relationer, utbyta perspektiv och forma en gemensam förståelse för de fortusättningar och utmaningar som centrum, arbetsenheter och forskarskolor står inför.

Agenda

Workshopen kommer delvis att delas in i parallella sessioner.

Session 1 Riktad till representanter från centrum och arbetsenheter, till exempel föreståndare, biträdande föreståndare, koordinatorer och stödjande medarbetare.

Session 2 Riktad till representanter från forskarskolor.

Kalenderhändelsen kommer att uppdateras med en mer detaljerad dagordning närmare inpå mötestillfället.

Anmälan

Till anmälningsformuläret

Evenemangstyp: Workshop
Kontaktperson
Annakarin Resoluth
Läs om Annakarin Resoluth