"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Idrottslunch: Science on court - idrottsmedicinsk forskning i praktiken

ons
26
okt
Tid Onsdag 26 oktober, 2022 kl. 11:30 - 12:15
Plats Luxemburg, IKSU Sport

Föreläsningen riktar sig till alla som är intresserade av utveckling och forskning inom området idrottsmedicin. Den tar upp resultat och erfarenheter, samt praktiska tips kring upplägg och genomförande av idrottsmedicinska studier.

Martin Fahlström, professor och överläkare vid Institutionen för klinisk vetenskap, Medicinska fakulteten, Umeå universitet. Han har ett förflutet i badminton som spelare och tränare på elitnivå. Hans doktorsavhandling vid Umeå universitet handlade om excentrisk träning och hälseneskador i badminton. Martin har uppdrag åt Badminton World Federation (BWF) som ”on court-doctor” vid internationella tävlingar och han är ledamot i BWF:s medicinska och vetenskapliga kommissioner. Genom åren har han genomfört ett antal idrottsmedicinska studier med tonvikt på badminton.

Anmälan öppen till och med måndag 24 oktober.

Nyhet för Idrottsluncherna 2022

Du som inte har möjlighet att ta dig till lokalen Luxemburg kan se Idrottsluncherna live online. En länk skickas till dig som anmält dig att närvara digitalt, länken skickas dagen innan idrottslunchen. Det går inte att se filmade föreläsningar i efterhand.

Arrangör: Idrottshögskolan
Evenemangstyp: Föreläsning
Talare
Martin Fahlström
Professor, överläkare
Läs om Martin Fahlström