"False"
Hoppa direkt till innehållet

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Läs hur du byter lösenord.

printicon
Huvudmenyn dold.

Internationalisering - inriktning och handlingsplan

tor
19
sep
Tid Torsdag 19 september, 2019 kl. 13:00 - 15:30
Plats Ub333

International Office bjuder in dig som arbetar med internationaliseringsfrågor till att delta i två workshoppar i höst som blir underlag till att ta fram ett inriktningsdokument och handlingsplan för internationaliseringsarbetet vid universitet.

Denna workshop blir utgångspunkt för inriktningsdokumentet. Anmäl dig senast den 16 september. Vi bjuder på fika. Ange i anmälan om du har kostallergier.

Den 21 november kl. 13–15.30 hålls den andra workshoppen som ska leda till en handlingsplan som är kopplad till inriktningsdokumentet.

Utvärdering nuvarande strategi

Rektor fastställde nuvarande Internationaliseringsstrategi år 2014. Du kan läsa mer om den här: 
Internationaliseringsstrategi 2014


För att få in underlag som kan ligga till grund för arbetet med ett nytt inriktningsdokument, ber vi dig också att fylla i en kort utvärdering som består av tre frågor:

https://websurvey.textalk.se/start.php?ID=123872

Du får gärna sprida länken till kollegor och/eller besvara frågorna tillsammans med andra vid din institution/enhet. Vi är tacksamma för all input vi kan få inför framtagandet av det nya inriktningsdokumentet.

Evenemangstyp: Workshop
Kontaktperson
Sandra Lundström
Läs om Sandra Lundström
Anmäl dig här

Anmälan

Här kan du kan anmäla dig till evenemanget.

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Kontaktformuläret ska ej användas för känslig eller personlig information (känsliga eller integritetskänsliga personuppgifter). Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).