"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Jobbsnack: gymnasielärare, fysioterapeut och energiteknikingenjör

mån
22
feb
Tid Måndag 22 februari, 2021 kl. 10:00 - 16:30
Plats Online

Att Umeå är en fantastisk studentstad vet du redan, men har du koll på att du även kan få en lysande karriär här i regionen? Ta chansen att höra mer genom att möta personer som är yrkesverksamma inom din framtida bransch under Jobbsnack.

Jobbsnack är ett event där studenter vid Umeå universitet och det regionala arbetslivet träffas för att lära sig mer om varandra. Den 22 februari har du som pluggar till gymnasielärare, fysioterapeut och energiteknikingenjör chansen att möta yrkesverksamma personer i din bransch från Umeå och Örnsköldsvik, personer som precis som du har varit student. De berättar om hur de tog sig dit de är idag och ger exempel på vad de gör i sin yrkesvardag. 

Vill du delta?

Läs mer om upplägget, de aktuella talarna och anmäl dig på: 
www.jobbsnack.com 


Kort om Jobbsnack

Jobbsnack drivs och arrangeras i ett samarbete mellan Umeå kommun Näringsliv, Örnsköldsviks kommun, Enheten för forskningsstöd och samverkan vid Umeå universitet, Umeå studentkår, Umeå naturvetar- och teknologkår, samt Umeå Medicinska Studentkår.

Jobbsnack arrangerades för första gången i februari 2011. Sedan dess har fler än 2 200 studenter och över 150 företag och organisationer tagit chansen att få mer kunskap och knyta bättre kontakter.

Evenemangstyp: Seminarium