"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Ledarskap med growth mindset och psykologisk trygghet

ons
9
feb
Tid Onsdag 9 februari, 2022 kl. 08:30 - 09:00
Plats Zoom

Den senaste tiden, med bland annat hybridarbete och digital leverans för många, har inneburit en stor omställning för både anställda och ledare. Vi på Feelgood möter många chefer som upplever att de tappat kontrollen och känner sig överväldigade av förändringen som sker, och är osäkra på hur man ska ta grepp om sitt team och sin verksamhet med nya förutsättningar.

Välkommen till vårt kostnadsfria webbinarium där du som ledare får ny inspiration med hjälp av growth mindset och psykologisk trygghet. Feelgoods organisationspsykolog berättar hur du genom att implementera enkla principer i arbetet med ditt team kan göra väsentlig skillnad över tid för er alla.

Growth mindset är ett sätt att tänka och anamma nya utmaningar med mod och öppet sinne. Begreppet psykologisk trygghet har vuxit fram de senaste decenniet som en viktig aspekt inom ledarskap och effektiva team. Nu är det mer aktuellt än någonsin, för att skapa effektivitet och förebygga ohälsa.

Välj det tillfälle som passar dig bäst. Varmt välkommen!

Onsdag 9 februari kl 08:30-09:00
Torsdag 10 februari kl 08:30-09:00

Anmälan
Du anmäler dig enkelt genom att klicka på länken "Ja, jag vill anmäla mig" nedan och välja det tillfälle som passar dig bäst. Tipsa gärna dina kollegor också. Webbinariet är kostnadsfritt. Efter anmälan får du en bekräftelse via e-post med all information du behöver för att ansluta till webbinariet via Zoom.

Event registration form (anpdm.com)

Har du frågor så hör av dig till info@feelgood.se.

Varmt välkommen!

Arrangör: Personalenheten
Evenemangstyp: Seminarium

Alexandra Sjöström, organisationspsykolog och konsultchef på Feelgood.