"False"
Hoppa direkt till innehållet

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Läs hur du byter lösenord.

printicon
Huvudmenyn dold.

Webbinarium: Problemlösning i arbetslivet - samtal för bättre psykisk hälsa

fre
22
apr
Tid Fredag 22 april, 2022 kl. 13:00 - 13:45
Plats Online

Problemlösningssamtal har visat lovande resultat i forskningen och kan vara till hjälp för både för arbetsplatsen och anställda som har psykisk ohälsa.

Det kan handla om att finna lösningar för att förbättra en persons arbetssituation och välbefinnande och förebygga att ett stressproblem leder till långvarig eller återkommande sjukskrivning. Det kan även handla om att underlätta återgång i arbetet för anställda som är sjukskrivna.

Partsrådet bjuder in till ett webbinarium där Elisabeth Björk Brämberg, docent och forskare vid Institutet för miljömedicin, Karolinska Institutet berättar om problemlösningsprocessens olika delar och ger konkreta exempel på hur problemlösningssamtal kan genomföras i praktiken på arbetsplatser. Hon presenterar också teorier kring stress och psykisk ohälsa i arbetslivet samt forskning om effekterna av problemlösande samtal.

Var: Digital medverkan, länk skickas ut vid anmälan.

När: 22 april kl 13.00- 13.45

Vem: Arbetsgivarföreträdare, chefer, HR-ansvariga, fackliga företrädare och skyddsombud inom det statliga avtalsområdet. Vi uppmuntrar partsgemensamt deltagande, men det är inget krav.

Länk till anmälan

Har du några frågor om anmälan, kontakta: halina.sandler@blick.se

Arrangör: Personalenheten
Evenemangstyp: Seminarium
Kontaktperson
Pernilla Jansson
Läs om Pernilla Jansson