"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Rehabiliteringsutbildning för chefer och HR: "Välkommen tillbaka!" med Partsrådet

tis
23
mar
Tid Tisdag 23 mars, 2021 kl. 13:00 - 16:30
Plats Zoom

"Välkommen tillbaka" är en interaktiv halvdag som kretsar kring frågan hur vi som arbetsgivare kan ta en aktiv och stöttande roll i hela rehabiliteringsarbetet. Workshoppen är en del i Partsrådets program "Hållbart arbetsliv".

Under dagen kommer Partsrådet att varva teori utifrån aktuell forskning med diskussioner, men fokus ligger framförallt på att vi som organisation ska få möjlighet att partsgemensamt diskutera våra utmaningar och möjligheter med att arbeta med arbetslivsinriktad rehabilitering.

Workshopen syftar till att höja kunskapen om vilka insatser som har visat sig effektiva inom hela rehabiliteringskedjan, samt att omsätta denna kunskap till konkreta åtgärder i praktiska case-övningar. Under workshopen får vi även möjlighet att diskutera vilket stöd som skulle kunna förbättra vår rehabiliteringsprocess.

Föreläsare: Partsrådet erbjuder stöd till representanter för arbetsgivare och fack i statliga verksamheter. De parter som ingår är Arbetsgivarverket, Saco-S, Seko och OFR/S, P, O.

Målgrupp: Prefekter, chefer, HR-stöd och fackliga representanter inom Umeå universitet.

Fler tillfällen: Onsdag 19 maj kl. 13.00 – 16:30

Anmälan: Görs via anmälningsformuläret. Sista anmälningsdag är 18 mars.

Länk till den digitala föreläsningen: Möte i Zoom

Om HR-dagarna: Denna föreläsning ingår i HR-dagarna som genomförs i digital form under vårterminen 2021. Läs mer på Aurora: HR-dagarna online våren 2021

Arrangör: Personalenheten
Evenemangstyp: Workshop