"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Samarbete med Sydafrika, Japan, Sydkorea och Italien

fre
17
jun
Tid Fredag 17 juni, 2022 kl. 08:30 - 10:30
Plats Rotundan, Universum

Välkommen på frukostmöte om internationella samarbetsmöjligheter med Sydafrika (SASUF 2030), Japan (MIRAI 2.0), Italien (Swetaly) och Sydkorea, samt andra möjligheter till forskningsfinansiering.

När: Fredag 17 juni kl. 8.30-10.30

Var: Rotundan, Universum

Umeå universitet deltar i universitetsövergripande samarbetsprojekt med Sydafrika, Japan, Italien och Sydkorea. Projekten innefattar både forsknings- och utbildningssamarbeten.

Nu bjuder vi in dig som forskare till en förmiddag där du får veta mer om projekten och information om hur du kan hitta möjligheter för samarbeten i de olika länderna. Vi bjuder på frukostbuffé till alla anmälda.

Vice-rektor Dieter Müller kommer att inleda förmiddagen, följt av information om nya möjligheter inom SASUF 2030 (Sydafrika) av projektkoordinator Helin Bäckman Kartal samt Greg Neely för MIRAI 2.0 (Japan).

Några av de forskare från Umeå universitet som varit delaktiga i forskningsprojekt under den första fasen av SASUF och den andra fasen av MIRAI kommer att presentera dessa.

Du får också veta mer om ett samarbetsprojekt med Italien och ett med Sydkorea och kommer ges möjlighet att dela tankar och idéer och knyta nya kontakter för framtida engagemang inom dessa projekt. Enheten för Forskningsstöds- och samverkan (FOS) kommer också att berätta om andra möjligheter att söka forskningsmedel.

Anmäl dig senast 15 juni så vi vet hur mycket frukost vi ska beställa. 

Varmt välkommen!

Mer information om SASUF

Mer information om MIRAI

Mer information om Sydkorea-projektet 
 

Evenemangstyp: Övrigt