"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Seminarium: Antonio Bifulco

fre
18
jun
Tid Fredag 18 juni, 2021 kl. 13:15 - 15:00
Plats Zoom

Attachment Style Interview

Som en del av internationaliseringsarbetet inom Samhällsvetenskapliga fakulteten och Institutionen för psykologi bjuder profilgruppen för utvecklingspsykologi dig till ett seminarium med professor Antonio Bifulco.

Professor Antonio Bifulco är baserad vid Middlesex University, London där hon leder Centre of Abuse and Trauma (CATS). Hennes forskning är inriktad på sociala och livsskedes-påverkan på psykisk störning och hon har undersökt erfarenheter från barndom och motgångar och anknytningsstil mellan generationerna. Hon använder olika typer av intervjumetoder, inklusive Attachment Style Interview (ASI) och tillsammans med CATS-teamet ger hon utbildningar om ASI för forskare och kliniska utövare med fokus på anknytningsstil, erfarenhet av vård och missbruk under barndomen och om föräldrarollen .

Professor Bifulco kommer att ge en presentation om Attachment Style Interview (ASI) och hur detta fortsätter att användas i både klinisk forskning och praktik. Det kommer också finnas ett begränsat antal platser att delta i ASI-utbildningen under hösten för personal som har intresse av att utbilda sig i ASI.

Välkomna att delta i Zoom

Seminariet är på engelska och sänds via zoom. Medarbetare vid institutionen får länken via utskick. Intresserade utifrån får länken via mail från anna-sara.claeson@umu.se

Vi ser fram emot att träffa dig på seminariet!
/ hälsar profilgruppen för Utvecklingspsykologi

Evenemangstyp: Seminarium