"False"
Hoppa direkt till innehållet

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Läs hur du byter lösenord.

printicon
Huvudmenyn dold.

Sökverkstad inför ansökan STINT-programmet Teaching Sabbatical

ons
7
jun
Tid Onsdag 7 juni, 2023 kl. 13:15 - 15:15
Plats Lilla Konferensrummet, UPL

Välkommen till en sökverkstad om Teaching Sabbatical - ett stipendium för lärare som brinner för undervisningsfrågor och som vill vistas vid ett utomeuropeiskt universitet under en hösttermin.

Sökverkstaden är till för dig som är intresserad av att bli nominerad till programmet. Vid verkstaden kommer vi titta närmare på kriterierna för utlysningen och vad som kan vara strategiskt att lyfta fram i en ansökan. Tidigare stipendiater kommer att dela med sig av sina erfarenheter.

Vid behov ges verkstaden på engelska. 

Anmälan

Du behöver anmäla dig senast 1 juni. Ange vid anmälan (under ”Övriga uppgifter”) om du vill delta på plats eller via Zoom.

Anmäl dig via denna länk

Om Teaching Sabbatical

STINT samarbetar med utvalda lärosäten baserade i USA, Singapore, Hong Kong och Japan. Som deltagare i Teaching Sabbatical vistas du vid det utländska lärosätet under hela höstterminen (augusti–december). Utgångspunkten är att du ska undervisa, till exempel genom att ge en kurs själv eller tillsammans med en kollega på värdlärosätet ("co-teaching").

STINT Teaching Sabbatical bygger på en nomineringsprocess där studierektor eller prefekt kan nominera intresserade kandidater till International Office. Därefter sker en intern granskning innan Umeå universitet nominerar 2-3 kandidater till STINT. Sista dag för nominering till International Office är 14 augusti 2023.

Läs mer om Teaching Sabbatical

Evenemangstyp: Workshop
Kontaktperson
Ingrid Svensson
Läs om Ingrid Svensson
Kontaktperson
Katarina Winka
Läs om Katarina Winka