"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Umeå arktiska seminarium april 2019

fre
26
apr
Tid Fredag 26 april, 2019 kl. 12:00 - 13:00
Plats Universitetsklubben

Anette Edin-Liljegren kommer att prata om glesbygdsmedicin och hur tekniken kan överbrygga avstånd inom hälsovården.

Anette Edin-Liljegren är sedan 2011 senior forskare på Glesbygdsmedicinskt centrum vid region Västerbotten. Hennes forskningsintressen ligger inom glesbygdsmedicin och hur distansöverbryggande teknik kan hjälpa människor att få tillgång till hälsovård oavsett var de bor. Anette är involverad i projekt i Indonesien och Sydafrika. Innan Anette började som forskningssamordnare vid Glesbygdsmedicinskt centrum har hon forskat kring renskötares hälsa och arbetsförhållanden. Anette är också adjunkt vid Institutionen för omvårdnad vid Umeå universitet med handledning av studenter på olika nivåer, inklusive doktorander, samt affilierad vid Avdelningen för innovativ vård, institutionen för Lärande, informatik, management och etik vid Karolinska institutet i Stockholm.

Seminariet hålls på engelska och eftersom vi vid Arcum bjuder på en lättare lunch vill vi att du anmäler ditt deltagande före tisdagen den 23 april 2019. Var vänlig anmäl dig via formuläret nedan.

Evenemangstyp: Seminarium
Personalbild saknas
Talare
Anette Edin-Liljegren
Adjungerad universitetslektor
Läs om Anette Edin-Liljegren
Kontaktperson
Anngelica Kristoferqvist
Läs om Anngelica Kristoferqvist
Anmäl dig här

Anmälan

Här kan du kan anmäla dig till evenemanget.

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Kontaktformuläret ska ej användas för känslig eller personlig information (känsliga eller integritetskänsliga personuppgifter). Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).