Hoppa direkt till innehållet

Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 4 december 2020)

printicon
Personalbild Anngelica Kristoferqvist

Anngelica Kristoferqvist

Min bakgrund är kognitionsvetenskap, datavetenskap och psykologi och jag började som amanuens 2002. Numera jobbar jag för Arcum och den arktiska forskningen.

Kontakt

Verksam vid

Anknytning
Projektassistent vid Arktiskt centrum vid Umeå universitet (Arcum) Roll: IT-ansvarig, Katalogansvarig
Anknytning
Studievägledare (tjänstledig) vid Institutionen för psykologi

Jag arbetar i navet av den arktiska forskningen vid Umeå universitet, och möjliggör på olika sätt för forskare att möta varandra och andra aktörer inom arktisk forskning, både nationellt och internationellt.

Flertalet konferenser och seminarier ligger på mina axlar att arrangera, eller hjälpa till vid, exempelvis Polar Forum, Barentsrådet och Umeå Arctic Seminars. Jag jobbar i flera olika projekt (se gärna vår hemsida för mer info) och ansvarar bl.a. för match-making event och utbildningsinformation av arktiska utbildningar vid universitetet.

Jag uppdaterar vår hemsida och våra sociala medier samt jobbar med reportage, utskick och nyhetsbrev för våra intresserade och affilierade. Jag gästföreläser med arktiskt fokus samt jobbar med utlysning, registrering och uppföljning av strategiska medel. Jag sköter viss administration såsom diarium och arkiv, IT, underlag till ekonomiadministration och inköp m.m.

Publicerad: 13 nov, 2019