"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Vad betyder det att vara kollektivt intelligenta i kris?

mån
18
maj
Tid Måndag 18 maj, 2020 kl. 11:45 - 12:15
Plats Digitalt

Kunskapsintegration, eller kanske mer populärt kollektiv intelligens, handlar om vår förmåga att söka kompetens från andra, att bidra med egen kompetens samt att utnyttja de gemensamma kompetenserna i en reflekterande tolkning och omtolkning av det problem man för tillfället arbetar med.

I tider av kris sätts denna förmåga under press. Vad händer då? Och hur gör vi för att arbeta kollektivt intelligent under kris? Gunnar Westling, Fram och Andreas Werr, professor på Handelshögskolan i Stockholm, leder Partsrådets pilottjänst Kollektiv intelligens. Nu håller de i ett webbinarium på temat kris och samarbete. Gunnar och Andreas berättar mer och svarar på era frågor under sändningen. Som en förberedelse inför webbinariet ber vi dig svara på några frågor som du får innan webbinariet.

Anmälan

Du anmäler dig till webbinariet via den här anmälningslänken.

Om webbinarieserien

Med anledning av covid-19-pandemin bjuder Partsrådet in till en webbinarieserie som berör en bredd av teman som relaterar till att hantera förändring.

Den ideella föreningen Partsrådet stöttar det partsgemensamma arbetet inom det statliga avtalsområdet på olika sätt. I Partsrådet ingår Arbetsgivarverket, OFR/S,P,O, Saco-S och Seko.

Arrangör: Personalenheten
Evenemangstyp: Seminarium