"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Våga tala workshop, träff 2

mån
27
nov
Tid Måndag 27 november, 2023 kl. 15:15 - 17:30
Plats Storspoven, Samhällsvetarhuset

Tycker du att det är väldigt jobbigt att tala inför andra till exempel på seminarium och vid presentationer? Undviker du det helt eller påverkar det dig negativt lång tid före eller efteråt? Du är inte ensam! Vi har hjälp för dig som är väldigt nervös eller ångestfylld inför muntliga presentationer, och önskar komma vidare med detta.
Studenthälsan erbjuder två gruppträffar som hjälper dig att påverkas mindre av obehag i samband med att tala inför andra under exempelvis redovisningar och seminarier. Detta är träff 2. Du bör ha deltagit i träff 1 innan. Anmäl dig till träff 1 här.

Träff 2 (fördjupning och fokus på fortsatt övande)

Här är fokus på fortsatt stegvis övande på att tala inför andra. Inför träffen har du förberett en kortredovisning med valfritt innehåll på max fem minuter som du framför inför övriga deltagare.

 

Sista anmälningsdag: 26 November

Evenemangstyp: Workshop
Talare
Malin Jonsson
Psykolog
Läs om Malin Jonsson
Talare
Annika Enmark
Sjuksköterska
Läs om Annika Enmark
Kontaktperson
Annika Enmark
Läs om Annika Enmark
Anmäl dig här

Anmälan

Här kan du kan anmäla dig till evenemanget.

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Kontaktformuläret ska ej användas för känslig eller personlig information (känsliga eller integritetskänsliga personuppgifter). Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).