"False"
Hoppa direkt till innehållet

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Läs hur du byter lösenord.

printicon
Huvudmenyn dold.
Välkomstdagen 2027

Välkomstdag för alla nya medarbetare vid Umeå universitet

ons
30
okt
Tid Onsdag 30 oktober, 2024 kl. 09:00 - 15:30
Plats Humanisthuset (Hörsal HUM.D.210)

Ny på Umeå universitet? Vad roligt! Den 30 oktober 2024 arrangeras en välkomstdag för alla nyanställda och stipendiater. Det är en möjlighet för dig att lära dig mer om universitetet.  

Välkomstdagen är till för att du som ny medarbetare ska få en bra start och goda förutsättningar för att snabbt komma in i arbetet och gemenskapen. Dagen inleds med att rektor hälsar välkommen och berättar mer om universitets vision, uppdrag och värdegrund. Därefter följer en presentation om universitets idé - trender och traditioner under 1 000 år.  

Under dagen hålls sedan presentationer på engelska där ämnen som karriärvägar inom akademin, pedagogisk meritering och akademiskt skrivande diskuteras. Samtidigt ges presentationer på svenska om exempelvis juridik, beslutsstrukturer vid universitetet och den digitala arbetsplatsen. 

Vi kommer att servera fika och lunch under dagen. Under lunchen anordnas även en Mini expo där du får möjlighet att träffa inbjudna gäster, såsom företagshälsovården, Umeå Postdoc Society (UPS) samt representanter från Personalenheten och våra fackliga organisationer.

Dagen avslutas med en gemensam dialog om betydelsen av att verka i en internationell miljö. 

Varmt välkommen!

Anmäl dig här

Arrangör: Personalenheten
Evenemangstyp: Konferens