"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Webbinarium: Psykologisk trygghet i hållbara digitala miljöer

tor
10
mar
Tid Torsdag 10 mars, 2022 kl. 12:00 - 12:45
Plats online

I grupper med hög psykologisk trygghet vågar gruppens medlemmar uttrycka sina åsikter utan rädsla för att bli avfärdade. Psykologisk trygghet kan främjas genom frekventa, spontana interaktioner och informella samtal, vilket kan vara en utmaning när samarbeten sker digitalt.

Partsrådet bjuder in till ett webbinarium där frågan om hur psykologisk trygghet kan skapas i digitala miljöer behandlas, ett fenomen som främst har studerats i grupper som arbetar på samma fysiska arbetsplats.

Caroline Lornudd, medicine doktor och leg. psykolog och Philip Runsten, forskare och ekonomie doktor på Stockholm School of Economics Institute for Research diskuterar kopplingen mellan psykologisk trygghet och ett hållbart arbetsliv genom gruppers prestation, kollektiv förmåga och förebyggande av stress och ohälsa.

Philip Runsten är delaktig i Partsrådets tjänst Kollektiv förmåga och Caroline Lornudd är delaktig i tjänsten Fånga tidiga tecken.

Under webbinariet behandlas även vilket stöd som Hållbart arbetsliv kan erbjuda och det kommer finnas möjlighet att ställa frågor till forskarna.

Var: Digital medverkan, länk skickas ut vid anmälan.

När: 10 mars kl 12.00- 12.45

Vem: Webbinariet riktar sig till arbetsgivarföreträdare, fackliga företrädare och skyddsombud inom det statliga avtalsområdet. Vi uppmuntrar partsgemensamt deltagande, men det är inget krav

Anmäl dig här

Arrangör: Personalenheten
Evenemangstyp: Seminarium

Caroline Lornudd och Philip Runsten

Kontaktperson
Pernilla Jansson
Läs om Pernilla Jansson