Hoppa direkt till innehållet

Kakor

För att kunna chatta behöver du tillåta att Microsoft Dynamics använder kakor.

printicon
Huvudmenyn dold.

Webinarium - gör ditt ex-jobb utomlands

tis
6
okt
Tid Tisdag 6 oktober, 2020 kl. 12:15 - 13:00
Plats Zoom

Under webinariet kommer statsvetenskapstudenten Helin Bäckman Kartal berätta om sin fältstudie i Sydafrika och International Office kommer att berätta om stipendiet för Minor Field Studies.

Minor Field Studies är ett stipendium som gör det möjligt för dig som sistaårsstudent på kandidat-, magister- eller masternivå att utföra ditt examensarbete utomlands.

Med stipendiet kan du åka till ett låg- eller medelinkomstland för att samla material till din uppsats eller examensarbete. Fältstudien måste pågå i minst 8 sammanhängande veckor och max 26 veckor och stipendiet är på 27 000 kr. Sista ansökningsdag är 15 november.

En länk kommer att skickas ut per e-post inför evenemanget.

Om Umeå universitet kommer att kunna bevilja stipendier för fältstudier beror på Utrikesdepartementets reserekommendationer.

Vi uppmanar dig som har funderat på att göra fältstudier till våren att skicka in din ansökan. Detta då vi kommer att göra preliminära bedömningar för ansökningarna i syfte att kunna ta beslut om reserekommendationerna skulle förändras.

Läs mer om Minor Field Studies

Du kan läsa mer om Minor Field Studies på studentwebben:
Minor Field Studies

Evenemangstyp: Seminarium
Kontaktperson
Monika Larsson
Läs om Monika Larsson
Anmäl dig här

Anmälan

Här kan du kan anmäla dig till evenemanget.

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).