"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Digitala workshoppar i samarbete med partsrådet

fre
15
maj
Tid Fredag 15 maj, 2020 kl. 08:30 - 12:00
Plats Zoom

Workshoppen "Fånga tidiga tecken" är en del av Partsrådets program "Hållbart arbetsliv" som syftar till att öka organisationers förmåga att arbeta mer proaktivt och hantera frågor om stress och ohälsa innan sjukskrivning är ett faktum.

Under en interaktiv halvdag lär vi oss mer om hur vi kan vi identifiera och hantera tidiga tecken på stress och ohälsa. Utifrån forskning och teori får vi som organisation möjlighet att partsgemensamt diskutera våra utmaningar och möjligheter kring tidiga tecken på stress och ohälsa.

Workshopen ska dels skapa en medvetenhet och dialog kring dessa frågor, dels ge oss möjlighet att diskutera vad vi som organisation behöver jobba vidare med kopplat till hantering av stress och ohälsa för att på så sätt bli ännu bättre.

Workshopen pågår ca 3 timmar och det är viktigt att vi har både chefer, HR och arbetsmiljöombud närvarande för att få en bra diskussion. Ni behöver inte förbereda er på något sätt inför denna workshop, men vissa inslag i workshopen kräver att man har en mobiltelefon med internetuppkoppling med sig.

Målgrupp: Prefekter och chefer, HR-stöd på alla nivåer och arbetsmiljöombud. Vi rekommenderar att alla från samma arbetsplats är närvarande vid samma tillfälle. Workshopen erbjuds vid två tillfällen under våren 2020. Ytterligare tillfällen kommer att erbjudas under 2020. 


När:

Tillfälle 1: 14/5. Kl. 8:30-12:00 - Anmäl dig här

Tillfälle 2: 15/5 kl. 08:30-12:00 - Anmäl dig här

Lokal: Digitalt Zoom-möte

Sista anmälningsdag är 30 april.

 

Höstens tillfällen: 

Workshop 1 "Fånga tidiga tecken"

20/10 kl 13-16

21/10 kl 9-12

Anmälan: Dessa workshops går ännu ej att anmäla sig till.

Arrangör: Personalenheten
Evenemangstyp: Workshop
Kontaktperson
Pernilla Jansson
Läs om Pernilla Jansson