"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Workshop för chefer om diskrimineringslagens aktiva åtgärder

tis
16
nov
Tid Tisdag 16 november, 2021 kl. 13:00 - 15:00
Plats Zoom

Som chef är du ansvarig för att ett aktivt arbete bedrivs inom området lika villkor. För att kunna fullfölja detta ansvar är det viktigt att du har kunskaper kring lagar och regelverk men även hur du som chef vet hur du praktiskt kan bedriva ett förebyggande arbete mot diskriminering och trakasserier samt sexuella trakasserier. 

Personalenhetens samordnare för lika villkor bjuder in till en workshop om diskrimineringslagens krav på aktiva åtgärder. Aktiva åtgärder har, precis som förbuden mot diskriminering, till syfte att förebygga och motverka diskriminering mot så väl anställda som studenter.

Utbildningen vänder sig till chefer och HR-stöd.

Tanken med workshopen är att ge vägledning i hur ni kan lägga upp arbetet med aktiva åtgärder på er arbetsplats. Workshoppen hålls via Zoom.

Denna utbildning är en aktivitet från Umeå universitets Riskbedömning och handlingsplan för arbetsmiljö och lika villkor 2019–2021 där Personalenheten har i uppdrag att utbilda chefer i diskrimineringslagen.

Arrangör: Personalenheten
Evenemangstyp: Workshop
Kontaktperson
Ellinor Nordsvahn
Läs om Ellinor Nordsvahn
Kontaktperson
Thomas Wahlström
Läs om Thomas Wahlström
Anmäl dig här

Anmälan

Här kan du kan anmäla dig till evenemanget.

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Kontaktformuläret ska ej användas för känslig eller personlig information (känsliga eller integritetskänsliga personuppgifter). Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).