"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Donation

En gåva är ett fint sätt att uppmärksamma en högtidsdag – din egen, en uppskattad väns eller medarbetares. Du kan också vilja hedra en anhörig, vän eller kollega som gått bort. Din gåva bidrar till utveckling för människan inom det område du väljer eller ett område som var viktigt för den avlidna.

Det kan också finnas andra anledningar att vilja skänka en gåva till Umeå universitet. Din gåva bidrar till att stärka forskning och utbildning vid Umeå universitet, och bidrar till utveckling inom regionen och av kunskapsnationen Sverige.

Skänk en gåva genom att fylla i formuläret nedan och gör sedan en betalning genom din bank.

Vi är mycket tacksamma för ditt stöd!

Skänk en gåva

Om du vill donera till medicinsk forskning eller infektionsforskning gör du din betalning direkt till Insamlingsstiftelsen för medicinsk forskning.

Donera till medicinsk forskning eller infektionsforskning

Betalning

Tänk på detta när du swishar

Skriv "Ukraina" i meddelandefältet.

Dina kontaktuppgifter

När du har fyllt i all information klickar du på knappen Skicka. Om du har angett en e-postadress kommer ett bekräftelsemeddelande att skickas till den. Glöm inte att göra betalningen hos din bank.

Tusen tack för ditt bidrag!

 

När du donerar till Umeå universitet innebär det att universitetet behandlar dina personuppgifter. Läs mer på www.umu.se/gdpr

Kontaktperson för frågor om donationer

Senast uppdaterad: 2022-08-23