Hoppa direkt till innehållet

Kakor

För att kunna chatta behöver du tillåta att Microsoft Dynamics använder kakor.

printicon
Huvudmenyn dold.

NOOS-seminariet 2019

Det nationella Nätverket i Offentlig Organisation och Styrning (NOOS) är ett tvärvetenskapligt samverkansnätverk mellan samhällsvetenskapliga institutioner vid svenska universitet och högskolor. Varje år hålls en konferens som riktar sig till doktorander och deras handledare som intresserar sig för frågor som i vid bemärkelse berör den offentliga sektorn. Vi välkomnar mångfald i ämnestillhörigheter!

Välkommen till NOOS-seminariet den 4-5 februari 2019 i Umeå

Noos-seminariet 2019 blir det nionde i ordningen och anordnas denna gång av statsvetenskapliga institutionen, Umeå universitet. Konferensen pågår i två dagar, från lunch till lunch, den 4 till den 5 februari.

Konferensens syfte

  • Att doktorander ska få tillfälle att lägga fram text, oavsett var i avhandlingsarbetet de befinner sig. Det kan handla om alltifrån idéskisser till färdiga avhandlingskapitel eller utkast till artiklar.
  • Att doktorander, under avslappnade former, ska få kommentarer på sina texter och även öva på att kommentera andras.
  • Att nätverk ska stärkas mellan doktorander och handledare inom samhällsvetenskapliga institutioner.

Konferenspapper

Sista dag för att skicka in de fullständiga texterna är måndagen den 21 januari 2019, mejla dem till irina.mancheva@umu.se

Texterna får gärna vara i form av pågående arbete, till exempel avhandlingsidéer, artikelutkast eller delar av en monografi. Särskilda läsanvisningar kan skrivas till, helst då i samma dokument. Arbetsgrupper skapas efter att texterna skickats in.

Fullständigt schema och gruppindelning presenteras här efter att konferenspapper har skickats in.

Program

Kostnader

Seminariet är kostnadsfritt. Vi bjuder även på lunch båda dagarna och middag den första dagen. Du får dock själv stå för resa och boende.

Anmälan

Anmäl dig gärna så snart som möjligt, sista anmälningsdag är den 8 januari 2019.

→ ANMÄL DIG HÄR ←

Kontakt

Irina Mancheva
Postdoktor
E-post
E-post
Telefon
090-786 65 87