"False"

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Detta p.g.a. skyddsåtgärder vid cyberattacken den 2 maj. Läs hur du byter lösenord.

Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2013-02-19

Kursinbjudan: Comparative Forest Histories of the Global North, senast 15 mars

NYHET Umeå Studies in Science, Technology and Environment, USSTE, bjuder in till en doktorandkurs med internationella och tvärvetenskapliga perspektiv under rubriken "Comparative Forest Histories of the Global North."

Kursen kommer att ledas av Nancy Langston, som innehar kungens miljöprofessur vid humanistiska fakulteten, Umeå universitet.

Anmälan sänds senast 15 mars till Erland Mårald, professor, institutionen för idé och samhällsstudier.

Läs mer om doktorandkursen Comparative Forest Histories of the Global North, som ges av institutionen för idé och samhällsstudier och Umeå Studies in Science, Technology and Environment, USSTE.

Redaktör: Per Melander