Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 15 april 2021)

Publicerad: 31 maj, 2012

1 juni startar anmälan till höstens studentkonferenser i kognitionsvetenskap och psykologi

NYHET Imorron öppnar anmälan för de två studentkonferenser som institutionen för psykologi kommer att genomföra i höst. Det är en för svenska högskolor och universitet, unik studentsatsning.

Två konferenser kommer att anordnas, en med inriktning mot kognitionsvetenskap och en mot psykologi (se datum nedan).

Konferenserna ger studenter möjligheten att komma i kontakt med världsledande forskning och forskare inom deras ämne. Det ska även öka samverkan mellan studenter, alumner, världsledande forskare inom området och näringslivet.

Anmälan öppnar 1 juni.

Löpande information om konferenserna:

Konferens i kognitionsvetenskap Datum: 3-5 oktober, 2012
Plats: Umeå folkets Huswww.sccs2012.se