Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 20 januari 2021)

Publicerad: 16 sep, 2015

Doktorander kan söka medel från Kempefonden

NYHET Doktorander som är medlem i någon av studentkårerna vid Umeå universitet och som är bosatt i Västernorrlands-, Västerbottens- och Norrbottens län kan söka medel från Kempefonden.

Stipendier ur Stiftelsen JC Minnes Stipendiefond utlyses två gånger per år. Syftet med utdelningen är att stödja doktorander i deras forskningsarbete.

Nytt sedan hösten 2014 är att ansökningar sker helt digital, vilket också gör att Kempefonden kan korta ned beslutstiden något. Sista ansökningsdag är måndagen 28 september.

Läs mer: Instruktioner, kontaktuppgifter till  Stefan Brattlöf (handläggare Kempefonden) och ansökningsformulär

Redaktör: Anna-Karin Eriksson