Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 20 januari 2021)

Publicerad: 04 nov, 2015

Elitidrottsstudent inbjuden VIP-gäst till Umeågalan

NYHET Umeågalan passar på att fira att Umeå universitet fyller 50 år genom att bjuda in studenter som VIP-gäster. En av de VIP-inbjudna gästerna är elitidrottsstudent Linda Andersson vid Umeå universitet.

Umeågalan är en mötesplats för entreprenörer, företagare och företag samt för de som skapar förutsättningar för ett starkt näringsliv. En av de inbjudna studenterna är Linda Andersson som läser sin femte termin på Tränarprogrammet och som samtidigt gör en elitsatsning på längdskidåkning. Elitidrottsstudenten Andersson vann i våras Uminova Innovations Startup-tävling för bästa affärsidé, en framtagen transportlösning för idrottare med skrymmande utrustning.

Redaktör: Anna-Karin Eriksson