Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 31 mars 2021)

Publicerad: 02 feb, 2015

ESC-studenter på SM-pallen

NYHET Elitidrottsstudent Jacob Engström och Johan Häggström tog silver respektive brons i U23 klasen på söndagens SM-sprint i Ånnaboda.

Jacob Engström och Johan Häggström, elitidrottsstudenter vid Umeå universitet och antagna till Elitskidcentrum (ESC), visade framfötterna i gårdagens SM-sprint i längdskidor och vann silver respektive brons.

Tillvardags studerar Jacob Engström andra terminen på Civilingenjörsprogrammet öppen ingång. Johan Häggström läser på Civilingenjörsprogrammet i energiteknik.

I herrklassen H21 gjorde ESC-studenten Gustav Nordström en fin insats och slutade 6:a i sprintfinalen dryga 8 sekunder efter segrande Emil Jönsson.

Redaktör: Anna-Karin Eriksson